Twitter okršaj | The Orange Strips vs InMusic Festival: Je li bend The Cure nastupio prvi put u RH ili u Istri?

Twitter okršaj | The Orange Strips vs InMusic Festival: Je li bend The Cure nastupio prvi put u RH ili u Istri?

4.12.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Društvene mreže danas koristi gotovo svatko s pristupom internetu u nekom određenom obliku, ali malo tko ih zaista zna koristiti u potpunosti shvaćajući njihovu bit. Dok je Facebook sveopće prihvaćena, sada već kaotična, društvena mreža zagušena objavama koje se gube u moru vijesti, a zanemarujući trend porasta Instagrama, te drugih društvenih mreža namijenjene mahom mlađim generacijama, Twitter je društvena mreža koju se ne koristi često i koja u Hrvatskoj nije jako zaživjela.

Unatoč tome u hrvatskom prostoru postoje izuzetno zanimljivi, kreativni i izuzetni twitter profili raznih poznatih i manje poznatih osoba ili poslovnih subjekata koji na razne načine objavljuju korisne, manje korisne informacije ili jednostavno dosjetke, što rezultira izuzetno zabavnim konverzacijama sudionika. Obzirom da u 140 slova, sada 280 slovnih znakova koliko jedan twit/post dopušta, morate biti pravi pravcati virtuoz ukoliko široj publici želite biti zanimljivi. Jedan takav profil onaj je labinskog benda The Orange Strips, kojeg mahom vodi njegov frontmen Valdet Luboteni. Njegov britak smisao za ironiju, crni humor i kreativnost u prosljeđivanju informacija vrijedan je svake pažnje.

Jedna takva konverzacija koja je pobudila pravi mini rat između The Orange Stripsa i PR službe InMusic Festivala proistekla je iz jedne jednostavne izjave da je britanski bend The Cure prvi put nastupio u Hrvatskoj u Puli davne 1996. godine, a ne kako tvrde iz InMusic PR-a da će to tek biti na festivalu 2019. godine.

Je li Istra u Hrvatskoj najbolje opisuje tekst o ovom twitter okršaju na portalu Muzika.hr, te ga ovdje pročitajte u cijelosti.

the orange strips titter pr inmusic festival društvene mreže