TWISTED SNOW on KnockOut Snow Festival @ LES ORRES - FRA / 02.01. - 09.01.2016.

TWISTED SNOW on KnockOut Snow Festival @ LES ORRES - FRA / 02.01. - 09.01.2016.

30.11.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Znamo da je  zimovanje jedno od najboljih načina da se odmorimo od svakodnevnih obaveza i opustimo okruženi planinama i snježnim padinama. Kada   tome nadodamo dobro društvo i elektronsku glazbu te party u organizaciji Seriously Twisted ekipe dobra zabava je zagarantirana. U suradnji s agencijom za mlade Collegium vodimo Vas na tulum u Francuske alpe. Izašli smo izvan okvira standardnih pool party-a, zabave za noć vještica i pobrinuli se da se zabavimo na drugoj razini i to na visini od  1800m gdje je i smješteno skijalište Les Oress na koje  vas vodimo od 2. do 9. siječnja 2016. godine.
 
 
Nema izlike za recesiju jer za samo  2.490 kuna (gotovina) ili 2615 kuna(kartica)  dobivate: prijevoz  s najboljom ekipom u party busu, 7 noćenja u apartmanima u zajedničkoj kuci (1/4,1/6,1/8), ski pass za šest dana,posjet (prijevoz i ski pass) na 2 susjedna skijališta  Puy Saint Vincent i Risoul,  pratnja vodiča  na putovanju , Apress ski party, Noćni party , Secret after party,Veliki twisted party u party areni i Twisted snow hudicu kao poklon što ste se prijavili preko nas. U Francusku vodimo rezident ekipu koja će vas zabaviti u party areni , a oni su Marin Biočić, Tino Dobrić, Danny Clarck, Toni Manero, Tschoky i Dani.
 

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broj telefona: 098506813 ili putem email-a: marin.biocic@seriously-twisted.com, info@seriously-twisted.com.

 

:::facebook event:::

Twisted Snow Francuska skijanje party Seriously Twisted snijeg info Danny Clarck Tschoky Toni Manero Marin Biočić Tino Dobrić Dani skijanje prijevoz