Troje Valamarovih barmena među prvih deset na Državnom natjecanju u Dubrovniku

Troje Valamarovih barmena među prvih deset na Državnom natjecanju u Dubrovniku

19.3.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Devetnaesto Državno natjecanje barmena pod nazivom „Vigor Barmen Cup", održalo se u Dubrovniku 14. i 15. ožujka 2013. godine u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik. Na natjecanju su sudjelovali Dragana FrankovićNino Karlovčec iz novoobnovljenog Valamarovog hotela u Rapcu - Hotel & Casa Valamar Sanfioru. Višestruko nagrađivani barmen Roberto Zuliani iz Valamarovog hotela Allegro, također je sudjelovao na državnom natjecanju. Svo troje su se plasirali među prvih deset od ukupno 26 sudionika na državnoj razini. Dragana Franković je osvojila treće mjesto, Roberto Zuliani bio je četvrti, dok je Nino Karlovčec bio deveti.

Dragana Franković i  Nino Karlovčec plasman na državno prvenstvo su zaslužili odličnim plasmanom na regionalnom natjecanju barmena Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije, održanom krajem veljače u Opatiji. Dragana Franković, šefica sale  u Hotel & Casa Valamar Sanfior, tada je osvojila nagradu za najbolji stručni rad pripremajući koktel „Dišpet", a  Nino Karlovčec, šankista na Pool baru, osvojio je visoko drugo mjesto pripremajući „Scarlet Ibis", koktel crvene boje, s dekoracijom lepeze izrađene od jabuke, te sa dodatkom kandirane trešnje.

Obzirom da je Nino prvi puta sudjelovao na natjecanju, uspjeh koji je ostvario je za svaku pohvalu. Bilo je uzbuđenja, na pozornici se snašao zadivljujuće, a izgledalo je kao da se natječe već godinama" rekla je povodom dobivanja nagrade Dragana Franković.

 

Valamar PR

gospodarstvo barmen ugostiteljstvo roberto zuliani kokteli dragana franković nino karlovčec turizam reklama