TRAŽI SE 49 pomoćnika u nastavi za škole u Labinu, Pazinu, Poreču, Rovinju i Umagu

TRAŽI SE 49 pomoćnika u nastavi za škole u Labinu, Pazinu, Poreču, Rovinju i Umagu

17.8.2018. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

U sklopu projekta „INkluzivne škole 5+“ koji se provodi u sklopu projekta "Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama" Grad Pazin kao nositelj projekta objavio je Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručno komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju. Traži se 49 osoba za radu školama u Labinu, Pazinu, Poreču, Rovinju i Umagu.

Natjecati se mogu i kandidati ili kandidatkinje koji nemaju završen program edukacije za poslove pomoćnika u nastavi u minimalnom trajanju od 20 sati uz uvjet da edukaciju završe prije početka rada. Svi izabrani kandidati obvezni su savladati program edukacije pomoćnika prije početka rada. Edukaciju u okviru provedbe projekta „INkluzivne škole 5+“ za školsku godinu 2018./19. organizirat će Grad Pazin 23., 24., te 27. i 28. kolovoza 2018. godine s početkom u 15 sati u prostorima Spomen doma u Pazinu.

Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz Javnog poziva podnose se isključivo preporučenom poštanskom pošiljkom ili predaju osobnom dostavom na adresu škole najkasnije do 21. kolovoza 2018. godine. (M. R.)


pomoćnici u astavi nastava obrazovanje posebne potrebe