Tjedan psihologije u Labinu ove godine prepun aktivnosti

Tjedan psihologije u Labinu ove godine prepun aktivnosti

15.2.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Od 19. do 25. veljače 2018. obilježava se 11. Tjedan psihologije u Hrvatskoj u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore. U Istri se održava u suorganizaciji Društva psihologa Istre, a kao i svake godine, u njegovu su se realizaciju uključile i psihologinje Labinštine. Održavanje Tjedna psihologije podupire i Grad Labin kroz projekt Labin Zdravi grad.

Aktivnosti Tjedna psihologije bit će zanimljiva predavanja, tematske radionice i tematski članci. Na web portalu Labin Zdravog grada www.labin-zdravi-grad.hr od utorka zainteresirani će građani moći pročitati tematske članke iz područja psihologije. O stigmama s kojima se nose liječeni alkoholičari pisale su psihologinja Đeni Zuliani i socijalna radnica Sanja Franković-Batelić. O tome kako olakšati djetetu proces razvoda braka i kako se ponašati nakon savjetuje psihologinja Ida Kekić-Brljafa.  Kako napisati dobar životopis i kvalitetno se predstaviti na razgovoru za posao u svom članku savjetuje psihologinja Smiljana Hrvatin.

U srijedu će psihologinja Dubravka Ujčić Lukšić održati zanimljivo predavanje za odrasle koji žele poraditi na svom psihološkom osobnom razvoju „SELF PROCES – od rigidnog do izranjajućeg sebe“ u knjižici OŠ „Ivo Lola Ribar“ Labin.

Četvrtak i petak dani su namijenjeni roditeljima djece od vrtićke do srednjoškolske dobi. Kroz predavanja i tematske radionice moći će saznati kako unaprijediti svoje roditeljske vještine, a u tome će ih voditi psihologinje: Anna Goreta Giannini, Lorena Černjul, Franka Filippi Užičanin, Hana Šiljan Bembić i Mirjana Dobrić.

Sva su događanja u Tjednu psihologije besplatna, a kompletan program za cijelu Istru bit će dostupan na stranicama Društva psihologa Istre. 

Vezani dokumenti
Tip Naziv Opis
Program 2018.
Tjedan psihologije Labin Hrvatsko psihološko društvo