Tjedan psihologije: Tjedan savjetovanja u Labin

Tjedan psihologije: Tjedan savjetovanja u Labin

18.2.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Povodom obilježavanja 16. Tjedna psihologije u Hrvatskoj koji u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i Društva psihologa Istre započinje 20.veljače, psihologinje Labinštine nude besplatna psihološka savjetovanja. U Tjednu savjetovanja od 20. do 27.02. osigurale su 14 termina za zainteresirane korisnike u jutarnjim i popodnevnim satima.


Savjetovanja će se realizirati na dvije lokacije, u Centru za savjetovanje djece, mladih i podršku obitelji „Dobar start“ i u Centru za savjetovanje i mentalno zdravlje „Psihodinamika“.


Obavezna je prethodna najava elektronskom poštom (tjedanpsihologijelabin@gmail.com ) ili mobitelom (098 94 69 111). Savjetovanje nudi 7 psihologinja, svaka jedan dan u tjednu po 2 savjetodavna sata.


Uz termine su ponuđene i teme savjetovanja oko kojih se najčešće klijenti obraćaju u savjetovališta. Pozivaju se svi kojima treba psihološka podrška i topla riječ u ovim zahtjevnim vremenima da iskoriste ovu priliku i prijave se.


O Tjednu savjetovanja, Tjednu psihologije i zaštiti mentalnog zdravlja poslušajte na Radio Labinu u emisiji Putevima srca 14. i 21.02. (17,30 h) te reprizno 18. i 25.02. (13,30 h).

Realizaciju Tjedna savjetovanja podržavaju Grad Labin, udruga Labin Zdravi grad i Radio Labin.Čuvajmo (mentalno) zdravlje!

tjedan psihologije labin labinština psihološko savjetovanje