Stampar M - Stampar

Tiskovna konferencija inicijative "Ne Naplata Parkinga Labin"

Tiskovna konferencija inicijative "Ne Naplata Parkinga Labin"

7.1.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Dopis inicijative "Ne Naplata Parkinga Labin"

Poštovani,

Tiskovnu konferenciju održali bismo u ponedjeljak, 12. siječnja 2015., u 19:30h. O mjestu održavanja biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Predviđena naplata parkinga u Podlabinu velika je stvar za stanovnike Grada Labina, ali i stanovnika okolice koja njemu gravitira. Informacije o takvom projektu trebao  bi znati svaki građanin. Inicijativa “ NE Naplata Parkinga Labin” započela je tako što smo iz razgovora s drugim ljudima uvidjeli da je veliki broj građana nedovoljno informiran i nezadovoljan zbog najavljene naplate parkinga. Peticija se pokrenula kako bi gradska vlast čula volju građana.  Odaziv je za sada izvrstan i u samo nekoliko dana prikupljen je veliki broj potpisa.

U procesu smo organizacije punktova za prikupljanje potpisa na četiri lokacije: tržnica (markat) i  u blizini trgovina Lidl, Opskrbni centar i Plodine. Potpisi bi se prikupljali u subotu (10.01.2014.) od 8:30h do 11h.

U izradi su i informativne brošure koje ćemo podijeliti našim sugrađanima s posebnim naglaskom na stanovništvo Podlabina.

Upit o tome tko je naručio i platio izradu Elaborata i koliko je točno taj Elaborat koštao građane Grada Labina upućen je gradskom poduzeću Labin 2000 i uredu gradonačelnika.

Kontaktirali smo GONG radi mogućnosti uspostavljanja online peticije.

Započeli smo komunikaciju s gradskim vijećnicima.

Molimo građane da za više informacija posjete našu web stranicu (http://nenaplataparkingal.wix.com/nenaplataparkingalb ) ili nas kontaktiraju na broj  092 32 89 566.

Nadamo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

Za inicijativu « Ne Naplata Parkinga Labin»
Katarina Žumbar

Bepo Schira

Andrea Belušić

GSM: 092 32 89 566

 WEB: http://nenaplataparkingal.wix.com/nenaplataparkingalb

 Facebook :  NE Naplata Parkinga Labin

 E-mail: nenaplataparkingalabin@yahoo.com

naplata parking labin ne naplata parkinga labin inicijativa tiskovna konferencija