Sveukupno labinski kickboxeri najuspješniji u pointfightingu na natjecanju „BiH open_2018.“ u Bihaću

Sveukupno labinski kickboxeri najuspješniji u pointfightingu na natjecanju  „BiH  open_2018.“ u Bihaću

9.4.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijesti sa Internacionalnog kickboxing natjecanja  „BiH  open_2018.“  održanom u Bihaću  07.04.2018.   Labinjani sa osvojenim 16 medalji najbolji klub u pointfightingu.
Na otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine, u organizaciji  kickboxing saveza BiH i domaćeg  kickboxing  kluba, nastupilo  je  44  kluba  iz 5 država sa 370  natjecatelja.

Na ovom  internacionalnom natjecanju labinski su  natjecatelji, koji su nastupali u pointfightingu,  bili    uspješni, te  se  sa  natjecanja  vratili kući sa 16 medalja : - 8 zlatnih,  4  srebrnih  i  4 brončanih.


Standardno  uspješni sa dva zlata  kod seniora je Marino Faraguna    u kategorijama do 84 i do 89 kilograma, te   Alan Tursunović    kod  starijih i mladih kadeta   u kategoriji do 47 kilograma.

Dva zlata osvojio je i  David Malinarić kod dječaka.


Zlato imaju   Marin Bašić  u starijim kadetima do 42 kilograma  i Laura Batelić kod djevojčica do 28 kilograma. Uz to Marin ima i srebro kod mlađih kadeta, a Laura broncu   u kategoriji do 25 kilograma.    

Srebro i broncu  osvojili  su  Victoria Pekas kod starijih i mlađih kadetkinja do 37 kilograma, Greta Bolterstein   kod djevojčica plus 32 kilograma  a Sandy Žunić  kod mlađih kadeta do 32 kilograma.

   
Sveukupno  labinski  je klub najuspješniji  u pointfightingu, a Marino Faraguna najbolji senior.


kbk budokai labin kickboxing marino faragunaalan tursunović