Sutra javno izlaganje Prijedloga izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Labina

Sutra javno izlaganje Prijedloga izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Labina

22.10.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

U utorak, 23. listopada s početkom u 17 sati u Gradskoj knjižnici Labin održat će se Javno izlaganje Prijedloga Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Labina.

Javna rasprava u trajanju od 15 dana održava se u razdoblju od 16. listopada  2018. godine do 30. listopada 2018. godine   

Za vrijeme trajanja javne rasprave Prijedlog Plana izložen je na javni uvid  u ulaznom holu upravne zgrade Grada Labina, Titov trg 11, Labin, radnim danom u vremenu od 9:00 do 14:00 sati.

Prijedlog Plana objavljen je i na web stranici Grada Labina (http://www.labin.hr/objava-javne-rasprave-prijedlog-izmjena-i-dopuna-prostornog-plana-uredenja-grada-labina-v-izmjene-i-dopune ) .

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe  na Prijedlog Plana mogu se davati cijelo vrijeme trajanja javne rasprave do zaključno 30. listopada 2018. godine na način utvrđen odredbama članka 100. i 101. Zakona o prostornom uređenju i to:

  • postavljanjem  pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje
  • davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja
  • upućivanjem nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe  neposredno u pisarnicu Grada Labina na adresi Titov trg 11 ili poštom na adresu: Grad Labin, Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju, Titov trg 11, 52220 Labin.

Pisani prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, bez imena i adrese podnositelja neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

javna rasprava upu grada labina upu prostorni plan šikuli