[Sretan kraj potrage] Nađena 4-godišnja Anamarija Zović!

[Sretan kraj potrage] Nađena 4-godišnja Anamarija Zović!

2.9.2015. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

U 7.40 sati vatrogasac DVD-a, nakon cjelonoćne velike potrage, pronašao je četverogodišnju Anamariju Zović, 300 metara od Gračišća, izvijestila je policija.

Djevojčica je pronađena 500 metara od ceste, odnosno dva kilometra od njezine kuće u stanju šoka ali neozlijeđena, uz male ogrebotine. U trenutku kada je pronađena psi nisu bili s djevojčicom, a za sada nije poznato, jesu li s njom bili makar dio noći.

 

Osim potražnih timova i članova HGSS-a Pule, Rijeke, Ogulina i Zagreba sudjelovali su i mještani, pripadnici JVP Labin, DVD Pićan, Interventne policije Pula, PP Labin i Buje te pogranične policije Buzet.

 

Policijska uprava istarska zahvaljuje svim građanima koji su pomogli u traganju za djevojčicom, policijskim službenicima, vatrogascima, pripadnicima dobrovoljnih vatrogasnih društava, pripadnicima DUZS-a, članovima GSS-a, članovima lovačkih društava, mještanima i svim drugim osobama koje su se uključile u potragu za djevojčicom.  

 

 

Djevojčica je u igri sa svojim psima u večernjim satima odlutala u nepoznatom smjeru kroz teško prohodan teren u okolini sela Lukezi. Dolaskom noći prespavala je u šumi u društvu svojih pasa. Po svitanju djevojčica se nastavila kretati i dozivati u pomoć pri čemu ju je čuo jedan od tragača.

Na zadovoljstvo rodbine i svih sudionika potrage djevojčica je, nakon pregleda od strane liječnika HGSS-a i ZZHM istarske županije, predana roditeljima u dobrom fizičkom stanju.

 

 

 

 

 

Foto: GSS

 

 

 

 

anamarija zović potraga policija