Središnji događaj Labin art Republike: Massimo Savić pjeva Sinatru & Big Bend HRT-a

Središnji događaj Labin art Republike: Massimo Savić pjeva Sinatru & Big Bend HRT-a

5.7.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Turistička zajednica grada Labina priprema niz događanja u Labinu i Rapcu tijekom srpnja.

Zašto se Rabac naziva biserom Kvarnerskog zaljeva saznat ćete na naljepšim istarskim plažama od kojih čak četiri nose ekološku „Plavu zastavu“ – Maslinica, Sv. Andrija, Lanterna i Girandella. Kristalno čisto more, tirkizne nijanse morskog plavetnila koje uranja u bijelu nisku šljunčanih rabačkih plaža te hladovina zelenih borova i mediteranskog raslinja, osvježit će vas i opustiti u vrelim ljetnim danima. Pješačka staza Prižnja s koje se pruža zadivljujuć pogled na otok Cres, odvest će vas do osamljenih šljunčanih uvala na istočnoj obali. Ako želite pak potpuni mir i samoću, uputite se kroz zaštićeni prirodni krajobraz stazama na zapadnoj strani Rabačkog zaljeva prema Prtlogu, plažama Remac i Seničini. Info table pješačke staze Prohaska-Prižnja-Girandella nalaze se na parkiralištu iznad hotela Sanfior, na raskršću kod St. Andree, iznad plaže Prižnja i na stazi iznad Prohaske.

Zvjezdano nebo, morski lahor, pogled na stari grad Labin i romantični zvuci najvećih hitova legendarnog Franka Sinatre čarobna je kombinacija kojom će vas oduševiti popularni pjevač Massimo Savić uz pratnju velikog Big Benda HRT-a. U svom rodnom gradu Massimo uvijek nastupa s posebnim užitkom, a ovoga puta sve goste Rapca i Labina zabavit će na koncertu „Massimo pjeva Sinatru“.

Osamnaest Sinatrinih hitova u interpretaciji Massimovog baršunastog baritona, dobit će posebnu čar u rabačkoj noći. Zato povedite svoju dragu osobu i pružite joj nezaboravni užitak na besplatnom koncertu pod zvijezdama. Ako ste pak sami možda baš na ovom koncertu sretnete svog sudbonosnog stranca u noći. Koncert će se održati na Rivi u Rapcu, 21. srpnja, u 21.30 sati. Ulaz je besplatan.

 

Tokom srpnja i kolovoza svaki utorak počev od 5. srpnja, u sklopu tradicionalne kulturne manifestacije Labin Art Republika, organiziran je besplatan noćni razgled starog grada Labina. Uz stručno vodstvo na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku upoznajte zanimljivu i burnu povijest Labina kroz legende, priče i neobične događaje. Obilazak počinje u 21.30 sati ispred Turističkog info punkta u starom gradu, a završava u 23.00 sata uz domaću kapljicu.

 

TZ Rabac-Labin

 

 

lar labin art republika manifestacija massimo savić frank sinatra big bend hrt glazba