Sportska manifestacija “Združena atletika”

Sportska manifestacija “Združena atletika”

18.4.2017. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

U okviru projekta „Zajedno do znanja“ pojedini učenici OŠ “Ivo Lola Ribar” Labin i Centra “Liče Faraguna” sudjelovali su na Drugom pulskom atletskom mitingu u združenoj atletici.  Miting se održao 11.travnja 2017.godine na stadionu Uljanika u Puli u organizaciji Grada Pule te Škole za odgoj i obrazovanje Pula.

Iz OŠ “Ivo Lola Ribar” Labin, uz vodstvo trenerice Doris Belušić natjecali su se učenici 2.razreda PŠ Kature: Mirand Nerovaj kao atleta (uz podršku pomoćnice u nastavi Helene Gobo) i njegov partner Petar Mitrović. Mirand i Petar imali su veliku podršku svoje učiteljice Elide Stemberga i svog razreda koji su glasno navijali s tribina te su upješno došli do cilja i osvojili zlatnu medalju.

Iz Centra “Liče Faraguna” natjecali su se učenici atlete: Emanuel Saina, Sandi Barat (uz podršku pomoćnice u nastavi Marčele Rajković Crevar), Luka Lučić (uz podršku pomoćnice u nastavi Nikoline Rački) i Vito Černjul (uz pomoč pomoćnice u nastavi Fakize Džinović).Njihovi partneri tijekom utrke bili su: Antonio Licardo, Marko Pucić, Erna Tursunović i Niko Pucić. Na natjecanju su ih pratili i bili im vatreni navijači svi ostali učenici Centra zajedno sa učiteljicama. Svi sudionici utrke osvojili su medalje, na koje su bili iznimno ponosni.

Kroz uključivanje u projekt „Zajedno do znanja“ Grad Labin je, u partnerstvu s Gradom Pulom, u ovoj školskoj godini omogućio pomoćnike u nastavi za učenike obje škole te sudjelovanje u ovom natjecanju.


centar liče faraguna združena atletika sport oš ivo lola ribar