Snijeg nije uzrokovao probleme u prometu, no zbog bure vatrogasci imali pune ruke posla

Snijeg nije uzrokovao probleme u prometu, no zbog bure vatrogasci imali pune ruke posla

6.2.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Od Korada Šumberca, nadcestara Istarskih cesta u Labinu saznajemo da su sve prometnice na području Labinštine očišćene i prohodne te da u prometu nema nikakvih zastoja. Ekipe Istarskih cesta na terenu su od sinoć od 21.30 sat, kad su prvi put očistile prometnice, a to su ponovili i u 3.30 sati poslije ponoći.

Jedna ekipa još je na terenu, kaže Šumberac, i čisti granje koje se zbog jake bure odlomilo i palo na dobar dio prometnica. U pripravnosti smo, i kad napadne nova količina snijega, krećemo u njegovo čišćenje, kazao nam je jutros Korado Šumberac. A o stanju na prometnicama i ulicama na području Grada Labina govori direktor Komunalnog poduzeća „1. Maj“ Alen Golja: (ton – Alen Golja 1).  U slučaju novih obilnijih padalina, odnosno snijega Golja kaže da su oni spremni: (ton – Alen Golja 2).

Zbog olujne, škure bure, koja i dalje nesmiljeno puše, posla su imali i još uvijek imaju i vatrogasci. Na intervencije su krenuli, kaže zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Darko Vitasović: (ton – Darko Vitasović). Snijeg i dalje povremeno pada, a mi ćemo vas i dalje redovno informirati o stanju na prometnicama. Stoga slušajte naš program.

 

Radio Labin

 

Foto: Naslovna, Labin.com

 

 

 

 

snijeg vatrogasci bura zima komunalno korado šumberac