Službeno Izvješće sa 15. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina

Službeno Izvješće sa 15. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina

31.7.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Danas je održana 15. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Labina. Na samom početku sjednice održan je Aktualni sat na kojem su vijećnici postavljali pitanja Gradonačelniku, njegovim zamjenicima te pročelnicima upravnih odjela gradske uprave.

Nakon Aktualnog sata sukladno predloženom dnevnom redu  vijećnicima je prezentirana Studija prihvatnih kapaciteta turizma Grada Labina. Studiju je prezentirala predstavnica izrađivača, Instituta za turizam iz Zagreba, dr. sc. Jasenka Kranjčević.

Sljedeće točke dnevnog reda uključivale su donošenje Odluke o prodaji nekretnine – zgrade bivše Apoteke u Labinu, odluke o prodaji nekretnina u Poslovnoj zoni Vinež – I faza, odluke o prodaji nekretnina na lokaciji Kature u Labinu, odluke o prijenosu imovine nastale izvedenim radovima na energetskoj obnovi zgrade Centra „Liče Faraguna“ Labin, odluke o ukidanju statusa javnog dobra u općoj uporabi te odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uvjetima i mjerilima za povjeravanje obavljanja komunalnih poslova na temelju pisanog ugovora koje su prihvaćene od strane vijećnika.

Donesene su i odluke o dodjeli godišnjih priznanja, zahvala i nagrada Grada Labina te su predloženi kandidati i jednoglasno prihvaćeni.


Dnevni red
sjednica gradsko vijeće studija turizam prtlog mate čvrljak branko biočić