Službeno izvješće sa 14. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina

Službeno izvješće sa 14. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina

27.6.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Jučer je održana 14. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Labina. Na samom početku sjednice održan je Aktualni sat na kojem su vijećnici postavljali pitanja Gradonačelniku, njegovim zamjenicima te pročelnicima upravnih odjela gradske uprave.

Nakon Aktualnog sata sukladno predloženom dnevnom redu  donesena je Odluka o procjeni rizika od velikih nesreća za Grad Labin. Vijećnicima je procjenu rizika prezentirao predstavnik izrađivača, trgovačkog društva DLS d.o.o. iz Rijeke Mišo Kucelj.

Sljedeće točke dnevnog reda uključivale su izvješća o poslovanju trgovačkih društava Vodovod Labin i Labin stan te Pučkog otvorenog učilišta Labin. Izneseni izvještaji prihvaćeni su od strane vijećnika.

Donesen je i Zaključak o davanju suglasnosti Dječjem vrtiću „Pjerina Verbanac“ Labin na potpisivanje Ugovora o energetskoj obnovi zgrade na adresi Prilaz Kršin 2, te Odluka o davanju suglasnosti za zaduživanje dječjeg vrtića.

Vijećnici su donijeli i odluku o izmjenama Odluke o komunalnim djelatnostima u Gradu Labinu, izboru najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje komunalnih poslova za obilježavanje horizontalne signalizacije te odluku o popisu poslovnih prostora koji se izlažu prodaji.

sjednica gradsko vijeće