Slobodno još par mjesta na Buvljaku (informacija)

Slobodno još par mjesta na Buvljaku (informacija)

16.12.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Buvljak (informacija) nam je pred vratima, a ostalo je još par slobodnih mjesta za izlaganje svojih stvari!

 

Svi zainteresirani, javite nam se čim prije na anatavic@gmail.com ili na 098/9660 698.

 

Ove nedjelje, 18.prosinca počinjemo od 10 h u KUC Lamparna!

 

Od 11 do 15 h čekaju vas radionice za djecu na kojima ćemo izrađivati božićne ukrase i čestitke, omote za zamotavanje darova, ali i ostale prigodne ukrase. Naglasak je na ručnoj izradi, ali i korištenju već korištenih materijala!

 

Od 16 do 18 h možete saznati više o ciklusu projektnog menadžmenta koji će vam na zanimljiv način pokušati približiti Renata Kiršić. Ovu radionicu financijski potpomaže Grad Labin kroz natječaj za redovno poslovanje udruga.

 

Također, cijeloga se dana možete informirati o programima mobilnosti, Eurodesku i ostalim prilikama za mlade na štandu Alfa Albone.

 

Glazbu će nam omogućiti mladi koji pohađaju DJ radionice u udruzi Labin Art Express XXI, no bit će tu i sokova i ostalih napitaka, kao i ponekih grickalica.

 

Mi smo zaduženi za osiguravanje dobre atmosfere, no u tome nam morate pomoći i vi, stoga vas pozivamo da nas posjetite ove nedjelje, od 10:00 do 18:00 h u prostoru Lamparne!

 

Info:

www.alfa-albona.hr

www.lae.hr

www.club21.novilabin.org

L.A.E. XXI Buvljak KuC Lamparna labin radionice izložba Alfa Albona igre Božić Lamparna Klub maldih zima atmosfera LAE informacije sajam udruge zabava