Školska knjižničarka Majda Milevoj Klapčić promovirana u zvanje stručnog suradnika mentora

Školska knjižničarka Majda Milevoj Klapčić promovirana u zvanje stručnog suradnika mentora

20.4.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Majdi Milevoj Klapčić, profesorici talijanskog jezika i književnosti, diplomiranoj knjižničarki, stručnoj suradnici školskoj knjižničarki, na svečanoj promociji održanoj 13. travnja 2017. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Agencija za odgoj i obrazovanja i Ministarstvo znanosti i obrazovanja unaprijedili su u položajno zvanje stručnog suradnika mentora.

 

"Stručna suradnica knjižničarka Majda Milevoj Klapčić je svojim radom i aktivnostima pokazala izvrsno poznavanje metoda poučavanja koje uspješno prilagođava interesima učenika i na taj ih način motivira na rad i postiže izvrsne rezultate. Uzajamnim poštovanjem i stvaranjem povjerenja pomaže im u razvijanju pozitivnih stavova. Zbog takvog odnosa s u učenicima, lako ih okuplja oko zajedničkih projekata, uključuje ih u natjecanja i upoznaje ih s mogućnostima djelovanja u drugim institucijama i lokalnoj zajednici i tako razvija njihov osjećaj empatije, brigu za druge ljude, humanost i plemenitost.
Izuzetno je aktivna izvannastavnom stručnom radu i pritom koristi sva stručna znanja. Bila je voditelj županijskog stručnog vijeća učitelja talijanskog jezika, korektor udžbenika za talijanski jezik te član stručne radne skupine za izradu završnih inačica ispita, ispitnih kataloga, vodiča za učenike te ključeva za ocjenjivanje za talijanski jezik u razrednoj i predmetnoj nastavi.


Često izrađuje izložbe otvorene za javnost, priređuje javne kulturne priredbe i susrete s književnicima i drugim javnim osobama..."

(Isječak iz Izvješća o provedenom stručno-pedagoškom radu od strane nadležne savjetnice, gđe Jadranke Tukša, vanjske suradnice AZOO-a)

 

 

ssmb.hr

 

 

majda milevoj klapčić karijere obrazovanje srednja škola mate blažina labin