Školarci u posjeti Gradonačelniku i gradskoj upravi

Školarci u posjeti Gradonačelniku i gradskoj upravi

11.10.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Obilježavanje dječjeg tjedna prepunog zanimljivih događaja polako se bliži svome kraju. Posjete čelnih ljudi Grada Labina obrazovnim institucijama, ali i posjeta školaraca gradskoj upravi bili su zaista zanimljivi i prepuni smijeha, zanimljivih dječjih pitanja i sugestija upućenih gradskoj upravi.

Tako su nakon posjeta gradonačelnika Valtera Glavičića i njegove zamjenice Federike Mohorović Čekada centralnom dječjem vrtiću Pjerina Verbanac i Gloria u ponedjeljak,  u nastavku tjedna upriličene posjete i ostalim odjeljenjima i ustanovama od strane Gradonačelnika, zamjenika gradonačelnika Zorana Rajkovića te pročelnika upravnog odjela za društvene djelatnosti Borjana Batagelja.

Osim posjeta tijekom kojih su mališanima podijelili i poklone, učenike četvrtih razreda osnovnih škola Ivo Lola Ribar i Matija Vlačić ugostili su u prostorijama gradske uprave gdje su upoznati s radom svih odjela u Gradu Labinu, matičnim uredom ali i uredom Gradonačelnika.

Druženje školaraca s Pročelnicima i Gradonačelnikom poslužila su za to da priupitaju sve što ih zanima, ali i daju svoje sugestije oko uređenja grada na koja su Gradonačelnik i Pročelnici redom odgovarali.  

Kraj obilježavanja Dječjeg tjedna završit će  kazališnom predstavom Kazališta Smješko „Ježeva kućica“  koja nas očekuje u nedjelju 13. listopada u 11,00 sati u kinu Labin. Ulaz na predstavu je besplatan.gradonačelnik posjeta škola valter glavičić