Sindikat i Holcim nastavljaju pregovore u travnju

Sindikat i Holcim nastavljaju pregovore u travnju

21.3.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Sindikalni povjerenik sindikalne podružnice «Holcim» Elvis Dobrić poručuje da su nakon sastanka Izvršnog odbora Sindikata 18. ožujka 2008. godine poslali dopis poslodavcu u kojem predlažu moguće termine nastavka pregovora počevši od 20. ožujka 2008. godine. Dobrić kaže kako su iznenađeni odgovorom da pregovori mogu početi tek 02. travnja ove godine jer su smatrali da će uvođenjem posrednika, Hrvatske udruge poslodavaca, poslovi biti ubrzani.

 

Mišljenja su da poslodavac pregovore nije prepustio Hrvatskoj udruzi poslodavaca kao što je dogovoreno već i dalje koordinira istima. Iz Sindikata poručuju ne budu li do 02 travnja 2008. godine postigli dogovor pokrenuti će radikalnije aktivnosti. Elvis Dobrić poručuje da su nakon sastanka Izvršnog odbora Sindikata 18. ožujka 2008. godine poslali dopis poslodavcu u kojem predlažu moguće termine nastavka pregovora počevši od 20. ožujka 2008. godine.

Dobrić kaže kako su iznenađeni odgovorom da pregovori mogu početi tek 02. travnja ove godine jer su smatrali da će uvođenjem posrednika, Hrvatske udruge poslodavaca, poslovi biti ubrzani. Mišljenja su da poslodavac pregovore nije prepustio Hrvatskoj udruzi poslodavaca kao što je dogovoreno već i dalje koordinira istima. Iz Sindikata poručuju ne budu li do 02 travnja 2008. godine postigli dogovor pokrenuti će radikalnije aktivnosti.