Sin lučkog nadstojnika iz Raše bespravni korisnik državnog stana?

Sin lučkog nadstojnika iz Raše bespravni korisnik državnog stana?

19.3.2018. // T - portal // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

U državnim stanovima žive brojni bespravni korisnici, a neki od legalnih korsnika ne plaćaju najamninu. Nakon dugogodišnjeg nereda, Ministarstvo Ministarstva državne imovine najvljuje obračun s bespravnim stanarima i dužnicim.


Kako doznaje HRT, dužnika ima i među legalnim korisnicima državnih stanova, a rekorder je državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Mario Antonić. Za najam duguje 21.963,81 kunu.

U telefonskom razgovoru Antonić je rekao da je zatečen dugom, jer je informaciju o tome, kako je rekao, dobio prije nekoliko dana i zbog obveza nije stigao provjeriti o čemu se radi. Dodao je da je bio uvjeren da mu se najam automatizmom skida s plaće.


Između ostalog u članku se navodi i sljedeće:

"Osim četvorice utuženih, među kojima je rekorder sin kapetana Lučke ispostave Preko s iznosom od 50.274,73 kune, još je 12 bespravnih korisnika stanova. Riječ je o umirovljenoj djelatnici Carinske uprave u Dubrovniku, umirvljenoj djelatnici Kaznionice u Požegi, sinu lučkog nadstojnika iz Raše, umirovljenoj sutkinji iz Slavonskog Broda."


Cijeli članak pročitajte ovdje

Autor: Z. K.
državni stanovi nekretnine imovina bespravnost