Šesti Judo kup - Labinska republika: labinskim judaši(ca)ma pet zlata, najvrijednije Pauli Veličkovski

Šesti Judo kup - Labinska republika: labinskim judaši(ca)ma  pet zlata, najvrijednije Pauli Veličkovski

16.2.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Uz sudjelovanje dvije stotine pedeset natjecatelj(ic)a iz sedamnaest: talijanskih, slovenskih, bosansko-hercegovačkih i hrvatskih klubova jučer je, subota 14. veljače u labinskoj Sportskoj dvorani Srednje škole „Mate Blažina“ održan tradicionalni, šesti po redu, Judo kup „Labinska republika“. Labinski su judaši u Judi kids dijelu programa bili sveukupno četvrti dok su stepenicu više bili u dijelu koji se službeno zvao Labinska republika. U pojedinačnoj konkurenciji Labinjani su osvojili: pet prvih, šest drugih i deset trećih mjesta.

.

U uzrastu 1999. godište i mlađi labinski judaši su osvojili četiri bronce. Franjo Martić u kategoriji do trideset četiri kilograma, Kristijan Jelić i Juro Juršić u četiri kilograma težoj kategoriji te Andi Šabić u kategoriji preko četrdeset šest kilograma.

.

U uzrastu 1999. godište i mlađe labinske judašice su u kategoriji do trideset kilograma osvojile sva tri odličja. Zlatna je bila Gloria Iljadica, Vanja Licul brončana a Roberta Dujić brončana.

.

U uzrastu dječaka 1997. i 1998. godišta zlatom su se okitili Matej Mucić u kategoriji do šezdeset i Tedi Štucin preko šezdeset šest kilograma. U kategoriji do trideset osam kilograma Dino Kostadina je bio srebreni a Denis Alićajić brončani. Brončani je bio i Stiven Varadin u kategoriji do pedeset pet kilograma. U istom uzrastu za djevojčice Andrea Šabanović je osvojila srebrenu medalju u kategoriji do četrdeset četiri kilograma.

.

U uzrastu mlađih kadeta rođenih 1995. i 1996. Dino Alićajić je u kategoriji do pedeset kilograma bio srebreni dok su brončana odličja osvojili: Italo Živić do trideset osam, Arian Agušaj do pedeset pet i Nino Štucin do šezdeset kilograma.

.

U kadetskom uzrastu 1993. i 1994. godište Ivan Martinčić je u kategoriji do sedamdeset tri kilograma bio prvi i osvojio zlatnu medalju.

.

U uzrastu 1992. i stariji - juniori/seniori, Labinjani su osvojili dva srebra. Drugi su bili Ivan Andrić u kategoriji do šezdeset šest i Goran Višković preko sto kilograma.

.

Najvrjedniji rezultat jučer je ostvarila Paula Veličkovski koja je u uzrastu juniorki/seniorki rođenih 1992. i starije bila najbolja te sa zlatom oko vrata popela na najveću stepenicu pobjedničkog postolja.

.

Kao i sve prethodne i ovogodišnji Judo kup „Labinska republika“ odlično su organizirali entuzijasti iz labinskog Judo kluba Ippon predvođeni trenerima: Muhamedom Alićajićem, Tomislavom Martinčićem, Morenom Frankovićem i Daniejelom Pizentićem.

 

LabinSport

judo JK Ippon judo kup labinska republika paula veličkovski moreno franković danijel pizentić tomislav martinčić muhamed aličajić