Seminar u Labinu: ˝Mogućnosti financiranje projekata iz fondova EU˝

Seminar  u Labinu: ˝Mogućnosti financiranje projekata iz fondova EU˝

14.11.2012. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin u utorak, 20.studenog 2012. godine u 16,30 sati u Velikoj vijećnici, organizira seminar o trenutno raspoloživim EU fondovima za hrvatske korisnike te fondovima koji će se koristiti nakon pristupanja EU.

 

Na seminaru će biti govora o programima IPA i IPARD, načinima prijave i provedbe projekata te o novoj generaciji programa Europske Unije - Strukturnim i Kohezijskih fondovima, pravilima financiranja i primjerima iz prakse zemalja članica EU.

 

Seminar je namijenjen svim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, te svim zainteresiranim građanima koji žele saznati nešto više o mogućnostima financiranja iz fondova EU.

 

Seminar će održati gđa. Ariana Vela koja posjeduje desetogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim fondovima EU. U svojoj je karijeri radila s predstavnicima javnog, poslovnog i civilnog sektora, a specijalizirala se za pripremu i provedbu projekata iz programa IPA, FP7, CIP, LLP i brojnih drugih.

 

Seminar je besplatan za sve sudionike. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 866-817 ili putem e-maila: mirela.faraguna@labin.hr.

seminar eu eu fondovi financiranje novac