Savez sportova Grada Labina poziva sportske udruge na regulaciju svog statusa zbog nadolazeće sportske inspekcije u Istri

Savez sportova Grada Labina poziva sportske udruge na regulaciju svog statusa zbog nadolazeće sportske inspekcije u Istri

9.4.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Priopćenje sa 20. sjednice Izvršnog odbora Saveza sportova Grada Labina, održane u ponedjeljak, 08. travnja 2013. godine u uredu Saveza sportova.

Na spomenutoj sjednici donesene su slijedeće odluke i zaključci:

1.Konstatirano je da Nogometno središte Labin do zadanog roka nije reguliralo svoj status pri uredu državne uprave, tako da je 15. ožujka stupila na snagu odluka Skupštine po kojoj je Nogometno središte Labin isključeno iz članstva Saveza sportova Grada Labina, a njihova godišnja dotacija preusmjerava se u TK „Rabac".

 

2. Potvrđen je plan sufinanciranja rada stručnih kadrova Saveza sportova Grada Labina za 2013. godinu, koji će biti objavljen na internet stranici Saveza.

 

3. Podržan je program 5. Olimpijade osnovnih škola Labinštine koja započinje 19. travnja.

 

4. Predstavljeni su programi HOO‐a za lokalni šport gdje će se kandidirati nabavka jedrilice za JK „Kvarner".

 

5. Dogovoreno je da se u narednom razdoblju sve snage usmjere na poboljšanje sportske infrastrukture, te da se u najskorije vrijeme održi tematska sjednica Saveza sportova po tom pitanju.

 

6. Svim udrugama biti će upućeno pismo Županijskog saveza u kojem se poziva sportske udruge da riješe svoj status u Uredu državne uprave po pitanju registracije, zbog nadolazeće sportske inspekcije u našoj županiji.

 

Siniša Verbanac, tajnik Saveza sportova Grada Labina

 

 

siniša verbanac sport tk rabac dotacije sport