Savez sportova Grada Labina dobio službenu web stranicu

Savez sportova Grada Labina dobio službenu web stranicu

17.9.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon 10 godina postojanja, Savez sportova Grada Labina dobio je internet stranicu na adresi www.ssglabin.hr.
Stranica će služiti kao oglasna ploča Saveza sportova na kojoj će svi zainteresirani u svakom trenutku moći pogledati najnovije vijesti iz Saveza sportova (uz fotogaleriju sa slikama sa raznih sportskih događaja), odluke i priopćenja sa sastanaka Izvršnog odbora i Skupštine, te doći do informacija o labinskim sportskim udrugama kao i o samom Savezu sportova: Skupštini, Izvršnom i Nadzornom odboru, Predsjedniku i Glavnom tajniku. Na stranici će, također, stalno biti postavljeni važeći dokumenti i osnovni akti Saveza kao što su Statut, Poslovnici, Pravilnik o financiranju, Pravilnik o nagradama i priznanjima, financijski planovi i ostali dokumenti koji će se moći downloadati.
Stranica je zamišljena i kao pomoć sportskim udrugama tako da će se na njoj moći pogledati i downloadati Zakon o sportu, brošura Kako osnovati udrugu, te razni obrasci i dokumenti potrebni za normalno funkcioniranje svake sportske udruge.


Naravno, postavljeni su i linkovi najvažnijih državnih i sportskih institucija, Grada Labina kao i najčitanijih medija na Labinštini. Za kraj, tu je i poseban dio posvećen Izboru najboljih sportaša Grada Labina u zadnjih nekoliko godina.


Stranicu su izradili Alen Paliska, član Nadzornog odbora Saveza sportova i Siniša Verbanac, glavni tajnik Saveza. Prostor za stranicu donirao je Hrvatski boksački savez.

Savez sportova Grada Labina sport klubovi SSGL web službena stranica Alen Paliska Siniša Verbanac