Sara Renar 14. travnja u KuC-u Lamparna

Sara Renar 14. travnja u KuC-u Lamparna

6.4.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon odličnog premijernog koncerta u Labinu Sara Renar se ponovno vraća u Klub mladih ovog puta s bendom predstaviti novi, treći studijski album pod nazivom "Tišina". Uz Saru Renar na koncertu će nastupiti mladi perspektivni labinski glazbenici te DJ iznenađenja. Koncert započinje u 22 sata, a ulaznica iznosi 20 kuna.

 

SARA RENAR (Zagreb)

 

 

 

 

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica koja iza sebe ima tri studijska izdanja. Album "Djeca" je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP "Jesen" Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem regije, a najupečatljiviji bio je na novosadskom festivalu Exit, gdje je otvorila program main stagea prije nastupa Manu Chao, te na ovogodišnjem izdanju Lake Festa u Nikšiću. Glavnu nagradu stručnog žirija dobila je na festivalima Poezika i Kantfest u Beogradu. 

Sara i bend upravo promoviraju svoj treći studijski album pod imenom "Tišina" koji je dobio najbolje recenzije u protekla dva mjeseca. Album je proglašen albumom godine u sljedećeim medijima: Hrvatski Radio, Ravno do dna, Nacional, Globus.U veljači Sara je ponovo nominirana za nagradu Porin u dvije jake kategorije - album godine; najbolji alternativni album. Posljednje priznanje dobila je prije mjesec dana kada je isti album nominiran za IMPALA europski album godine. U ovom trenutku je na turneji koja broji čak 60 gradova, a tijekom godine nastupat će često i van regije. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji. 

NE ZNAM (Labin)
Novi mladi Pop rock bend na našoj sceni.
http://youtu.be/ghG1Q4trAgs

MARIO & PAOLA (Labin)
Mladi akustični duet iz Labina u više navrata se predstavio publici, kritike su svakog puta bile odlične!
http://youtu.be/k-Uk23PWn3o

FILIP & TENA (Labin/Cres)
Mladi akustični cresko-labinski duet ponovno nastupa u KuC-u Lamparna!
http://youtu.be/nxx31NaGJu8

Info: www.lamparna.hr

Medijski pokrovitelji: Radio Labin5portal.hrLabin.comLabinština.info

Projekt Kluba mladih “Club 21″ sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

Ostali donatori KuC-a “Lamparna” u 2017.: Zaklada Kultura nova, Republika Hrvatska – Ministarstvo kulture

koncert KuC Lamparna Labin Zagreb glazbenici kultura umjetnost mladih Klub 21 zabava glazba pokrovitelji Porin dj iznenađenje izložba Sara Renar Labin