S novim trenerima Ilijom Lovrinovićem i Larisom Mujkićem RK Mladi rudar u lov na 1.B. ligu

S novim trenerima Ilijom Lovrinovićem i Larisom Mujkićem RK Mladi rudar u lov na 1.B. ligu

18.8.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Igrači RK MLadi rudar jučer su u 19.00 sati započeli pripremni ciklus za novu sezonu, u kojoj će pod palicom novog trenerskog dvojca ciljati na ulazak u 1. B ligu. Trenerski dvojac čine dugogodišnji labinski trener Laris Mujkić i Ilija Lovrinović u ulozi trenera-igrača.

 

Uz par odlaska, klub je zadržao velik broj domaćih igrača, te su dovedena i neka pojačanja. U odnosu na prošlu sezonu u ekipi više nisu Matija Božić (RK Poreč), Davor Badurina (RK Rovinj), Anthony Jurman (RK PPD Zagreb) te, zbog odlaska na fakultet, Alexander Lazar i Mauro Paliska.

 

U novoj sezoni KOVARIMA su se pridružili Johnny Bučaj iz RK Poreč, zatim u dvostrukoj ulozi Ilija Lovrinović iz HB Dudelange, koji je ujedno najzvučnije pojačanje ove sezone, te se trenutno privode kraju pregovori s još dva igrača, golmanom i vanjskim igračem. Nakon teže ozljede ekipi se pridružuju Andrej Franković i Goran Vlačić.

 

S obzirom na reorganizaciju 1. B lige sljedeće godine, ambicija kluba je izboriti plasman u 1. B ligu Jug. Za one koji nisu upoznati, sljedeće sezone 1. B liga djeli se na 1. B ligu Jug i 1. B ligu Sjever.

 

 

PR

 

 

 

rk mladi rudar prozivka laris mujkić ilija lovrinović