Rundek Cargo Trio kreće na turneju po 10 gradova u Hrvatskoj!

Rundek Cargo Trio kreće na turneju po 10 gradova u Hrvatskoj!

31.3.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U tjednima koji slijede posjetit će KARLOVAC, LABIN, ZADAR, SPLIT, SISAK, OSIJEK, KOPRIVNICU, SLAVONSKI BROD, RIJEKU i BJELOVAR gdje će promovirati novi album „Mostovi“.

 

U lipnju prošle godine, Rundek Cargo Trio objavljuje Mostove i time započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih desetak godina. Ljepotu ovog izdanja, satkanog od jedanaest skladbi, publika je prepoznala, osjetila i dočekivala s velikim interesom gdje god bi nastupili; u Zagrebu su u kratkom roku rasprodali dva ljetna koncerta, oduševilli su punu Tvrđavu Sv Mihovila u Šibeniku, rasprodali dva koncerta u Splitu, održali niz nastupa od Slovenije do Makedonije, Crne Gore i Srbije, Kanade i Austrije, a ovog proljeća donose vam pravu proljetnu turneju kakva se u Hrvatskoj nije dogodila još od izlaska albuma „Plavi avion“.

 

Trio će ovog proljeća održati koncerte u Karlovcu, Labinu, Zadru, Splitu, Osijeku, Koprivnici, Sisku, Slavonskom Brodu, Rijeci i Bjelovaru. U nekim će gradovima nastupiti prvi put u karijeri, a na turneju kreću bogatiji za dva Porina;

prije nekoliko dana tu prestižnu nagradu struke dobili su u obje kategorije u kojima su bili nominirani; za najbolji album alternativne glazbe te u kategoriji najbolji video broj za spot „Ima ih“ u režiji Radislava JovanovaGonza.

 

Velika proljetna turneja započinje koncertom u Karlovcu, 15. travnja u Domu OSRH Zrinski. Već sljedeći dan, 16. travnja, Trio nastupa u Labinu u Klubu mladih „Clubu 21“, a u nastavku vam donosimo cijeli raspored turneje:

 

  • 15.4. – Karlovac, Dom HV Zrinski – 21 h
  • 16.4. Labin – Klub mladih „Club 21“ – 22 h
  • 22.4. Zadar – crkva Sv. Dominika – 21 h
  • 23.4. Split – Judino drvo – 22 h
  • 27.4. Sisak – Siscia Jazz Club – 21 h
  • 28.4. Osijek – Kino Urania – 20 h
  • 29.4. Koprivnica – Dvorana Domoljub – 20 h
  • 30.4. Slavonski Brod – KKD Ivane Brlić Mažuranić – 20 h
  • 20.5. Rijeka – HKD Teatar – 20 h
  • 10.6. Bjelovar – open air

Osim koncerata u sklopu turneje, Darko Rundek, Dušan Vranić – Duco i Isabel pripremili su i novi spot za još jednu pjesmu s albuma, što će nakon "Midnight Calypso",  „Don Juana“ i „Ima ih“ biti četvrti službeni singl. O kojem je singlu riječ otkrit će za desetak dana.

 

Cijene ulaznica i sve informacije o svakom pojedinačnom koncertu u sklopu turneje „Mostovi“ možete pronaći na službenoj Facebook stranici Darka Rundeka. 

Rundek Cargo Trio Labin KuC Lamparna IAB 2016 HR L.A.E. XXI Club 21 Klub mladih proljetna turneja Rijeka koncert ulaznice Darko Rundek Mostovi album