[RUKOMET] Fran Mileta pogodio za labinski ulazak u četvrtfinale Kupa Hrvatske!

[RUKOMET] Fran Mileta pogodio za labinski ulazak u četvrtfinale Kupa Hrvatske!

27.2.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Rukometaši Rudan Labina večeras su na gostovanju kod Sesveta ostvarili veliki uspjeh plasiravši se u četvrtfinale Kupa Hrvatske. U pomalo otužnoj atmosferi, ispred samo stotinjak gledatelja, rukometaši Ilije Lovrinovića ostvarili su novi veliki uspjeh. Pogotovo kada se pogleda omjer sedmeraca i isključenja.

Ponovno su loše ušli u susret labinski rukometaši pa su Sesvećani imali i 5:2, i 9:5 te i 11:8. No, onda je krenuo furiozni niz Rudan Labina kojeg je vukao “probuđeni” Petar Puljić pa je već na predahu 11:13.

Tako šokirani domaćini do kraja su se mučili stizati prednost gostiju iz Istre da bi poravnali na 20:20. Do kraja susreta Sesvećani su i preokrenuli, a u jednom trenutku, točnije u 57. minuti Mihaljević zabija za 25:23.

Doimalo se da je tu priči kraj, ali s time se nisu slagali Lovrinovićevi rukometaši. Ćopić je ponovno bio sjajan sa 14 obrana, a Gajica i Lovrinović su do posljednje minute poravnali na 25:25.

U posljednjim trenucima susreta Rudan Labinu pobjedu donosi – tko drugi nego Fran Mileta. Treba napomenuti da su gosti prije posljednjeg gola uzeli i timeout, a sudeći prema ishodu, Lovrinović je ponovno znao reći prave stvari.

Mileta je završio susret s pet pogodaka, koliko je postigao i Mario Ratkajec, ali veliki obol pobjedi dao je i Petar Puljić koji i nije dosad bio u najboljoj formi. Protiv Sesvećana bio je predvodnik sa sedam golova.


SESVETE – Dvorana SŠ Jelkovec – KUP HRVATSKE – OSMINA FINALA

SESVETE – RUDAN LABIN 25:26 (11:13)

SESVETE: Mudrinjak, Grgurić 1, Šuker, Mihaljević 5, Šehić 2, Mirosavljević,3, Gramnjak, Jurakić, Jelovčić, Panjan, Mršić, Bahtijarević 4, Strbad 7 (5), Krešić 3, Šušnja, Zadro
Trener: Davor Dominiković
Sedmerci: 5/5, Isključenja: 4 minute (Šehić 2, Šušnja 2)


RUDAN LABIN: Vlačić, Derossi, Dukić, Mileta 5, Gajica 1, Lovrinović 1, Šehić, Juričić, Ratkajec 5, Bučaj 1, Kostić 1, Ćopić, Griparić , Miličević 2, Marić 2, Puljić 7
Trener: Ilija Lovrinović
Sedmerci: 1/1, Isključenja: 14 minuta (Lovrinović 4, Griparić 4, Bučaj 2, Kostić 2, Puljić 2)


Link


Foto: Katarina Frankovićrk mladi rudar sport rukomet rk rudan labin