Roko Brenković i Filip Grbić prvaci Hrvatske na kickboxing PH u pointfightingu i kicklightu za juniore

Roko Brenković i Filip Grbić  prvaci Hrvatske na kickboxing PH u pointfightingu i kicklightu za juniore

5.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest  s kickboxing Prvenstva Hrvatske  u pointfightingu i kicklightu za juniore  održanom u Benkovcu, 03.06.2017. Roko Brenković i Filip Grbić  prvaci Hrvatske.

  

U subotu je u Benkovcu , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba „Velebit" , održano Prvenstvo Hrvatske u point fightingu i kicklightu  za juniore.  Na natjecanju na kojem je sudjelovao 51 kickboxing klub sa 261 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 3 medalje od kojih 2 zlata,  jednu broncu.

 

Na Prvenstvu Hrvatske u kicklightu  za juniore Filip Grbić  je u kategoriji  do  63  kilograma ponovio uspjeh od prošle godine, kada je bio šampion u starijim kadetima,  te osvajanjem   prvog  mjesta i zlatne medalje  postao juniorski prvak Hrvatske  za 2017. godinu. Ovo je Filipu prva titula u juniorskoj konkurenciji a sveukupno peta titula prvaka Hrvatske. U disciplini pointfigtinga u istoj kategoriji do 63 kilograma Filip ima broncu.

 

Više nego sjajan bio je Roko Brenković, koji je osajanjem prvog mjesta i zlatne medalje  postao juniorski prvak Hrvatske u pointfightingu u kategoriji do 69 kilograma.

 

Ovime je završeno ovogodišnje prvenstvo Hrvatske u kickboxingu. Osvajanjem  16  medalji na prvenstvima Hrvatske u 2017-toj godini, od kojih 6 sa zlatnim sjajem, labinski su natjecatelji potvrdili povećanje svoje kvalitete. Zadovoljstvo je što imaju titulu prvaka u svim uzrastnim kategojima i to u seniorima jednu, juniorima dvije, starijim kadetima dvije i u mlađim kadetima jednu. Prošlogodišnjim prvacima Marinu Faraguni, Filipu Grbiću i Alanu Tursunoviću koji su obranili titulu prvaka, pridružio se i novi prvak Roko Brenković.

 

 

kbk budokaio labin kickboxing roko brenković filip grbić