Rockwool u Istri - nove web stranice

Rockwool u Istri - nove web stranice

28.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Kao još jedan dodatni vid komunikacije s našim susjedima i širokom javnošću, od danas na našim web stranicama www.rockwool.hr pod naslovom Rockwool u Istri svim posjetiteljima nudimo informacije o tvornici u Istri, našim planovima i aktivnostima.

 

Ove stranice sada obuhvaćaju informacije primjerice o proizvodnom procesu, utjecaju tvornice na okoliš te o društvenoj odgovornosti Rockwoola u Hrvatskoj. Na jednom mjestu mogu se pročitati i pogledati sve naše objave za medije, brošure koje smo do sada izdali kao i video materijale o tvornici i našim iskustvima u drugim zemljama u kojima radimo.

 

Posebnu smo pozornost posvetili zaštiti okoliša pa se s naše stranice posjetitelji mogu spojiti na stranice Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i pročitati trenutačne podatke o kvaliteti zraka u okolici tvornice.

 

Također na jednom smo mjestu ponudili odgovore na pitanja koja smo do sada dobili od naših susjeda, a tiču se same tvornice, njenog utjecaja na podzemne vode i zrak te otpada.

 

Ovim smo novim interaktivnim stranicama željeli još jednom pokazati našu otvorenost i transparentnost te na jednom mjestu pregledno pružiti potpune informacije o Rockwoolu u Hrvatskoj.

 

 

Anđelka Toto-Ormuž

PR Manager / Voditeljica odnosa s javnostima

Rockwool web internet stranica Anđelka Toto Ormož gospodarstvo