Rockwool: sutra svečana dodjela stipendija učenicima i studentima

Rockwool: sutra svečana dodjela stipendija učenicima i studentima

16.12.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

U srijedu 17. prosinca održati će se svečanost dodjele stipendija učenicima i studentima u sklopu koje će se održati i press konferencija.

Svečanost će biti održana u srijedu, 17. prosinca 2008. s početkom u 10:30 sati u našoj tvornici Rockwool na adresi Poduzetnička zona Pićan 1. Nakon svečanosti pozivamo Vas na prigodan domjenak.

„Je li plava boja vaše latice?" naziv je nedavno pokrenutog Rockwoolova projekta stipendiranja učenika i studenata. Ovim programom želimo nagraditi vrijedne učenike i studente za već ostvarene rezultate u obrazovanju, ali i poticati ih na daljnji napredak i učenje. Na naš se natječaj javilo 196 vrijednih i talentiranih učenika i studenata od kojih najveći broj dolazi iz naše najbliže okolice. Učenici su to i studenti koji su postigli odlične rezultate u školovanju, a mnogi od njih su nas naprosto zadivili svojim uspjehom.

 

Odabrani učenici srednjih škola dobit će mjesečno 1.000 kn, a studenti 3.000 kuna za vrijeme trajanja školske, odnosno akademske godine 2008./2009. S velikim zadovoljstvom ćemo na taj način olakšati put izvrsnosti kojim su naši stipendisti krenuli a koji zahtjeva dosta odricanja.

Anđelka Toto-Ormuž

PR Manager / Voditeljica odnosa s javnostima

Rockwool Adriatic d.o.o.

Rockwool obrazovanje stipendije dodjela stipendisti zaposlenje latica studenti učenici