Rezultati prijava za upise u prvi razred u labinsku Srednju školu | Iskazan veliki interes za sva zanimanja

Rezultati prijava za upise u prvi razred u labinsku Srednju školu | Iskazan veliki interes za sva zanimanja

12.7.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U Srednjoj školi Mate Blažine u Labinu iskazan je veliki interes učenika za sve programe i zanimanja koja škola nudi, prema velikom broju prijavljenih kandidata za upis u prvi razred srednje škole u ljetnom upisnom roku. Najveći interes prema broju prijavljenih je za četverogodišnje strukovne programe za zanimanja ekonomist i elektrotehničar, te za trogodišnje strukovne programe u zanimanjima kuhar, elektromehaničar i instalater-monter,  za koja se očekuje da će biti popunjeni već u ljetnom upisnom roku, dok se za zanimanje konobar i u programu opće gimnazije očekuje da će ostati slobodnih mjesta za jesenski upisni rok.


Zatraženo je povećanje kvote upisa u zanimanju kuhar, što je i njihova želja i interes kao i interes njihovih roditelja.


Učenici KOJI SU STEKLI PRAVO UPISA u Srednju školu Mate Blažine Labin, uz obavezno prisustvo jednog roditelja/skrbnika, dostavljaju dokumente u školu koji služi kao uvjet za upis u prvi razred u ponedjeljak, 15.7.2019. u školskom restoranu (ulaz sa vanjske strane) prema slijedećem rasporedu:


8,00 sati – opća gimnazija, elektrotehnika;
9,00 sati – ekonomija, konobar, kuhar, elektromehaničar, instalater-monter.
Dana 20.7.2019. slijedi objava okvirnog broja slobodnih mjesta za jesenski upisni rok, a 12.8.2019.  i službena objava.

srednja škola mate blažina obrazovanje upisi