Replay band predstavio “Priču o njoj”, svoj prvi autorski uradak

Replay band predstavio “Priču o njoj”, svoj prvi autorski uradak

10.3.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

“Priča o njoj” prvi je autorski i studijski singl Replay banda predstavljen prošle subote u Žminjskom The Baru. Pjesma, za koju je već snimljen i spot, govori o ljubavi prema ženi, ali i ljubavi općenito, bez koje pojedinac teško pronalazi smisao, sreću i zadovoljstvo u svakodnevici.

 

 Pjesma je sasvim spontano nastala sredinom 2012. godine dok je Ivan Luch sjedio na kavi i čekao popravak auta. Napisao je tekst u sat vremena i uglazbio pjesmu već drugi dan. Od tada pa do danas pjesma je doživjela mnoge preinake, no tekst, glazba i emocija ostale su iste. Pjesmu je aranžirao i producirao Janoš Feher, a snimljena je u studiju “Exclusive”. Spot su snimali i režirali Nenad Bravar i Marko Sovulj.

 

Band planira izdati novi autorski singl do kraja ove godine, a želja im je napraviti i album. Svjesni da to ipak zahtjeva dublju i veću posvetu stvaralaštvu, odlučili su u prvi plan staviti svoje studentske obaveze.

 

 

Replay band je nastao 2007. godine. Postavu čine: Valentina ujčić (vokal), Tony Macinić (bas, vokal), Sebastijan Mofardin (klavijatura, vokal), Deny Prenc (bubanj), Ivan Luch (gitara, vokal). Do sada su svirali u najrazličitijim prigodama: od nastupa u disco clubovima, preko sezonskih svirki do maturalnih zabava i vjenčanja. Dvije godine su djelovali kao prateći bend Alena Vitasovića gdje su stekli glazbena iskustva u nastupima diljem Hrvatske.

 
 
 

Replay band će svoj prvi autorski uradak predstaviti publici u Labinu u sklopu koncerta "Pošalji sve u P.M. i izađi na referendum" koji će se 28. ožujka održati u Klubu mladih "Club 21" KuC-a "Lamparna".

Ivan Luch disco club Replay Band Pazin promocija spota autorski uradak predstavljanje koncert Labin Priča o njoj singl The Bar Žminj Alen Vitasović