Reagiranje organizatora manifestacije Viva La Pola! zbog povlačenja paralele sa ovogodišnjim 2. Istra Rock Festivalom

Reagiranje organizatora manifestacije Viva La Pola! zbog povlačenja paralele sa ovogodišnjim 2. Istra Rock Festivalom

20.7.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U izvještaju prvog dana 2.Istra Rock Festivala povučena je paralela sa prošlogodišnjim izdanjem festivala Viva La Pola! U izvještaju koji možete u cijelosti pročitati ovdje između ostalog se navodi: " Slučaj mijenjanja lokacije koncerta na puno veći prostor te dizanjem cijene karata prošle su godine osjetili štovatelji pulske manifestacije „Viva La Pola“ koja nije uspjela iz istih razloga kao i ovogodišnji Istra Rock Festival. Nadamo se da su organizatori shvatili u čemu su pogriješili i sljedeće godine učiniti par pozitivnih strateških poteza."

Reagiranje člana organizacijskog odbora Viva La Pola!, odnosno programskog direktora kluba Uljanik, Zlatka Gotovca prenosimo u cijelosti.

 

 

Ponukani napisima vezano uz Istra Rock Festival i povlačenju paralele s prošlogodišnjim Viva La Pola! festivalom,primorani smo reagirati vezano uz bilo kakve insinuacije i bilo kakvoga vezivanja tih dvaju manifestacija. Naime, prošlogodišnje izdanje Viva La Pola! festivala u potpunosti je ispunilo očekivanja vezano uz izvođače i glazbeni dio programa (svi najavljeni izvođači, njih 48 je nastupilo, po točno (u minutu) ispoštovanoj satnici, te su isto tako brojni inozemni izvođači ustvrdili kako im je boravak u Puli bilo jedno od ljepših koncertnih iskustava. Poradi, visoke produkcije, te nešto udaljenijoj lokaciji, prošlogodišnji Viva La Pola! je doduše pretprio određene financijske gubitke, no jedino to, što je u krajnjem slučaju briga organizatora i samo organizatora.

 

Svako od posjetitelja za plaćenu cijenu ulaznice dobio je dvodnevni program na dvije open-air pozornice u trajanju od 18.00-04.00 sata te nastupe velikih imena poput The 69 Eyes, G.B.H., Peter And The Test Tube Babies, Disciplin A Kitschme i mnogih drugih.

 

Ovogodišnje, peto, jubilarno izdanje Viva La Pola! festivala održat će se 8. i 9.8. a više informacije možete pronaći na www.myspace.com/vivalapola2008

 

manifestacija organizacija glazba reagiranje zabava Viva La Pola Istra Rock Festival