Raspisan Poziv za financiranje trogodišnjih programa udruga usmjerenih pružanju usluga asistencije osobama s invaliditetom

Raspisan Poziv za financiranje trogodišnjih programa udruga usmjerenih pružanju usluga asistencije osobama s invaliditetom

2.11.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Ministarstvo socijalne politike i mladih raspisalo je 30. studenog 2015. godine Poziv za prijavu trogodišnjih programa udruga koje pružaju usluge asistencije osobama s invaliditetom u Republici Hrvatskoj.

  

Udruge u skladu s ovim Pozivom mogu prijaviti programe za sljedeća prioritetna područja:

  • Priroritetno područje 1:              osiguravanje usluge osobnog asistenta osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta
  • Priroritetno područje 2:              osiguravanje usluge tumača/prevoditelja hrvatskog znakovnog jezika
  • Priroritetno područje 3:              osiguravanje usluge videćeg pratitelja slijepim osobama koje su nesamostalne u kretanju .

 

Ukupna planirana vrijednost poziva je 39.800.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana, a završava 30. studenog  2015. godine.

Prihvatljivo vremensko razdoblje za provedbu programa je tri godine. Svaka pojedina udruga može prijaviti najviše jedan program u okviru ovog Poziva. Program se mora provoditi na području Republike Hrvatske.

Natječajnu dokumentaciju za ovaj Poziv (u papirnatom i elektronskom obliku na CD-u) treba poslati preporučeno poštom, ili putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu) onoj regionalnoj zakladi koja pokriva područje na kojem se provodi većina programskih aktivnosti.

Sva pitanja vezana uz ovaj Poziv mogu se postaviti isključivo elektronskim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: udruge@mspm.hr i to najkasnije do 13. studenog 2015. godine.

 

Više detalja o natječaju i obrasce za prijavu možete pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva socijalne politike i mladih te Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva na www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Otvoreni natječaji.

 

 

PR

 

 

zaklada za poticanje partnerstva civilno društvo socijala poziv natječaj udruge osobe s invaliditetom