Raspisan natječaj za male projekte `Mali projekti za bolje sutra`

Raspisan natječaj za male projekte `Mali projekti za bolje sutra`

31.8.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva dana 31.08.2015. je raspisala Natječaj za male projekte „Mali projekti za bolje sutra" koji se financiraju iz sredstava osiguranih u Fondu gradova i općina za 2015. godinu u ukupnoj vrijednosti od 180.000,00 kuna.

 

Malim projektom podrazumijeva se skupina aktivnosti pokrenuta od strane organizacije na području gradova i općina u kojima je sjedište organizacije prijavitelja, u maksimalnom trajanju od 6 mjeseci (u razdoblju od 01.01. do 01.07.2016. godine) te kao takav doprinosi razvoju lokalne zajednice, rješavanju konkretnih problema i kvaliteti življenja u toj zajednici. Ovim natječajem se nastoji potaknuti građane na uključivanje u rješavanje problema koje su prepoznali u svojoj lokalnoj zajednici. Prepoznati problem u lokalnoj zajednici građani rješavaju volonterskim radom. Korist od provođenja projekta treba imati cjelokupna lokalna zajednica.

 

Na natječaj se mogu prijaviti udruge (upisane u Registar neprofitnih organizacija), ustanove i mjesni odbori koji imaju sjedište registrirano u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin,Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan i Medulin.

 

Rok za slanje prijave je 30.09.2015. godine.

Svaki prijavitelj smije na natječaj poslati samo jednu prijavu. Prijave se šalju u papirnatom i elektroničkom obliku (na CD-u), isključivo poštom na adresu Zaklade.

 

Najveći iznos koji se može ostvariti putem natječaja je 10.000,00 kuna te će se dodijeliti potpora do isteka ukupnog fonda sredstava.

 

Sva pitanja vezana uz natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na sljedeću adresu: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr i to najkasnije do 22.09.2015. godine.

 

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu „Otvoreni natječaji" - Mali projekti za bolje sutra.

 

PR

 

 

 

projekt civilno društvo projekti natječaj