Raša: Mala škola s puno uspješnih đaka

Raša: Mala škola s puno uspješnih đaka

6.7.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Mala škola s puno uspješnih, a skromnih đaka! Tako je opisana raška Osnovna škola Ivana Batelića na prijemu koji je danas za učenike - sudionike državnih i županijskih natjecanja, te njihove mentore priredila načelnica Općine Raša Glorija Paliska Bolterstein.

„Ponosni smo na vas, na vaše uspjehe jer time u najboljem svjetlu promovirate sebe, školu, ali i Općinu Raša, koja će uvijek podržati ovakve dosege“, poručila je načelnica, zaželjevši gostima uspješan nastavak obrazovanja. Đake je darivala prigodnim poklonima – godišnjom članarinom u Gradskoj knjižnici Labin, a mentore zavičajnim knjigama.

Na natjecanjima su sudjelovali Marija Lalović, Haris Omerdić, Stefani Ilić, Aida Suljić, Edina Halilović i Damir Žilić. Mentori su im bili Ivana Višković, Hazim Bećirović, Hasnija Karlović, Vladimir Milošević i Romina Miletić.

Ravnateljica škole Greis Franković na prijemu je istaknula postignuća Marije Lalović, koja je na županijskim natjecanjima osvojila prvo mjesto u geografiji, treće u hrvatskom jeziku, a k tome je njen literarni rad na županijskom Lidranu predložen za državnu smotru.
 
 
 

oš ivan batelić raša raša prijem najuspješniji učenici glorija paliska bolterstein marija lalović greis franković