Radionica na temu “Digitalni i content marketing u turizmu”

Radionica na temu “Digitalni i content marketing u turizmu”

11.12.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Grad Labin u suradnji sa LAG-om „Istočna Istra“ u utorak 15. prosinca 2015. godine organizira radionicu na temu “Digitalni i content marketing u turizmu”. Radionica će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:30 sati.

 

Prva tema radionice je „Digitalni kanali prodaje u turizmu“ koju će prezentirati Domagoj Ostović, vlasnik i osnivač Lloyds design studija, privatni iznajmljivač. Polaznici radionice upoznati će se sa svim najpoznatijim i najpopularnijim online portalima za iznajmljivanje smještaja, te saznati kako određeni portali funkcioniraju, koje su im provizije, članarine, struktura gostiju koje ih posjećuje te način bookiranja. Predstavit će se jako puno poznatih, ali i manje poznatih portala za oglašavanje. Gdje je najbolje oglasiti svoju nekretninu, a biti prisutan svugdje, što je to Channel - Management (channel manager) i kako funkcionira.

 

 Druga tema radionice je „Content marketing u turizmu kroz društvene mreže“ koju će prezentirati Muamer Mujević, vlasnik tvrtke Iconis Ltd. sa sjedištem u Londonu i vlasnik obrta za marketing strategiju „Studio Iconis“ sa sjedištem u Rijeci. Polaznici će se upoznati sa osnovama content marketinga, što kupci zaista žele, kako razmišljati o sadržaju na digitalnim kanalima te kako kvalitetno napraviti dobar sadržaj koji potiče kupce da se više angažiraju i zadržavaju na vašim internet stranicama i u konačnici budu vaši gosti u hotelu, apartmanu ili destinaciji.

 

Predavanja su namijenjena privatnim iznajmljivačima - vlasnicima apartmana i kuća za odmor, ali i svim zainteresiranima koji žele saznati nešto više o prodajnim kanalima kroz koje mogu distribuirati svoje smještajne kapacitete.

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na email: info@lag- istocnaistra.hr do utorka 15. prosinca 2015.godine do 14h. Radionica je besplatna za sve sudionike.

Poziv i dnevni red

 

 

PR

 

 

lag lag istočna istra content marketing turizam lag obrazovanje prodaja biznis gospodarstvo privatni iznajmljivači