Radionica "Mogućnosti financiranja iz EU fondova za ribarski sektor"

Radionica "Mogućnosti financiranja iz EU fondova za ribarski sektor"

6.10.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu „Alba“ organizira radionicu pod nazivom „Mogućnosti financiranja iz EU fondova za ribarski sektor koje pruža Operativni plan za pomorstvo i ribarstvo 2014 – 2020“ u cilju izrade Lokane razvojne strategije u ribarstvu Lokalne akcijske grupe u ribarstvu “Alba“. Radionica će se održati u petak, 7. listopada 2016. godine s početkom u 11,00 h u prostorima restorana Miramare u Rapcu.

Ova radionica namijenjena je prvenstveno vlasnicima obrta, direktorima i zaposlenicima poduzeća u sektoru ribarstva i akvakulture, članovima LAGUR-a Alba, predstavnicima jedinica lokalne samouprave u sastavu LAGUR-a „Alba“, kao i svim zainteresiranima. Radionicu će voditi gđa. Ariana Vela, vlasnica Obrta za poslovno savjetovanje i ostale usluge - EU PROJEKTI i Učilišta EU PROJEKTI, prve ustanove za obrazovanje odraslih u RH i regiji specijalizirane za edukacije u području fondova EU i projektnog managementa.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail adresu info@lagur-alba.hr ili na broj mobitela 091 9400334 najkasnije do četvrtka 06.10. do 12.00h.

 

Prilozi ovdje

 

 

lagur alba lokalna akcijska grupa u ribarstvu ribarstvo