Radio Labin sa ostalim članicama RIMA-e potpisao ugovor sa agencijom «Vivaradio» iz Italije (Audio)

Radio Labin sa ostalim članicama RIMA-e potpisao ugovor sa agencijom «Vivaradio» iz Italije (Audio)

6.11.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Na jučer održanom sastanku u Buzetu šest istarskih gradskih postaja, među kojima je i Radio Labin, udruženih u Radijsku Istarsku Mrežu donijele su odluku o suradnji sa prekograničnom informativnom agencijom «Vivaradio» iz Italije koji proizvode Euroregione News, a dopire do 7 milijuna ljudi.

Proizvoditi će se dva izdanja dnevno u trajanju od 90 sekundi koje će članice RIMA-e prenositi u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima u svojim programima.

Cilj projekta je prijenos informacija kroz cijelu godinu, a ne samo u ljetnim mjesecima kada postoji najveći interes za Istru.

Ovoga vikenda u Buzetu u organizaciji Radijske Istarske Mreže i Regionalne radio mreže R1 održati će se 3. Dani radijskih nakladnika Istre, Primorja i Gorskog Kotara. Tema ovogodišnjeg okruglog stola je «uloga i pozicija lokalnih i gradski radija za vrijeme predizbornih aktivnosti prvih neposrednih lokalnih izbora u Republici Hrvatskoj». Podrobnije o temi okruglog stola kazala je direktorica Radio Labina, Dezi Paliska (Prilog Dezi Paliska).

RIMA radio mreža frekvencija Radio Labin Regionalna radio mreža R1 3.Dani radijskih nakladnika Dezi Paliska Buzet Agencija Vivaradio