Rabac se sinoć ponovno zabavljao uz ritmove britanskog rocka

   Rabac se sinoć ponovno zabavljao uz ritmove britanskog rocka

4.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Počeo je još jedan vikend u Rapcu i to uz rock ritmove Dire Straitsa. Naime, sinoć je u sklopu Rabac Open Aira održan još jedan koncert u Sundance Beach Clubu. Prije dva tjedna na istom mjestu su svirali hitovi megapopularne četvorke The Beatles, a jučer pak drugih vrlo popularnih Britanaca – Dire Straitsa i to u izvedbi Sultans of Swing, Dire Straits Tribute Banda.

Sultans of Swing, Tunnel od Love, Money for Nothing, So Far Away samo su neke od omiljenih pjesama u kojima su uživali posjetitelji svih dobnih skupina okupljeni ispred pozornice uz more. Dok su odrasli uz piće uživali u opuštenoj atmosferi u izvrsnoj glazbi, najmlađi gosti su se zabavljali u atraktivnom bazenu Sundance Beach Bara. Bend je svirao dva puna sata bez pauze tijekom kojih je frontmen često mijenjao gitaru jer za svoj nastup i inače koristi dvije različite ovisno o zahtjevnosti pjesme koju izvodi. A ovacije publike je izazvala pjesma Walk of Life. Već na prve taktove publika je ustala, podigla ruke u zrak i plesala i pjevala uglas s bendom. I kao šećer na kraju bend je odsvirao pjesmu po kojoj su i sebi dali ime – Sultans of Swing, a zadovoljni posjetitelji su ih nagradili burnim pljeskom. 

Zabavan vikend u Rapcu nastavlja se večeras u parku ispod Valamar Sanfior Hotela programom Istra Inspirit koji počinje u 20.30 sati. Najmlađe će dočekati razigrana gusarska družina koja će ih potom povesti u potragu za blagom,a kasnije ih čeka pjevanje i ples. Večer će biti prilika i za uživanje u spektaklu fireshow performansa koji će oduševiti i odrasle u njihovoj pratnji.

I nedjelja će biti najzabavnija malim gostima jer se održava poznati Bal princeza. Moći će se družiti s maskiranim likovima iz crtanih filmova, a upoznat će i princa i princezu s kojima će moći zaplesati baš kao na pravome balu. Bit će tamo i facepainting & tattoo korner u kojemu će majstori svojim likovnim sposobnostima ispuniti sve dječje želje. Za razigrane dječake tu je i škola mačevanja, a za djevojčice škola plesa. Na kraju će svako dijete dobiti poklon iznenađenja kao uspomenu na taj dan.

Idući tjedan također donosi dobru zabavu. U ponedjeljak, 6.kolovoza ponovno se gledaju filmovi na otvorenom u udobnim ležaljkama u sklopu programa Open Air Cinema. Na rasporedu je legendarni Disneyev film autora Andrewa Stantona „Potraga za Nemom“. U utorak, 7. kolovoza, u grad ponovno dolazi već svima poznata Circus in the City družina koja posjetitelje  svaki puta iznova nasmije do suza. Vremenski period od 19:30 do 22 sata rezerviran je za žonglere, akrobate i brojne druge zabavljače. Pored toga, kao i svakog utorka tijekom festivala,Turistička zajednica Labin - Rabac organizira besplatni noćni razgled starog grada. Uz stručno vodstvo posjetitelji će saznati sve o povijesti grada kroz priče i legende. Polazak je u 21.30 sati ispred info punkta u starom gradu Labinu, a završetak u 23 sata ispred Palače Negri. 

Sve informacije o sadržajima mogu se pronaći na službenoj web stranici Rabac Open Aira www.rabacopenair.com ili na društvenim mrežama. 


Rabac dire straits tribute band glazba ljeto rabac open air festival