Prvom prozivkom labinskih rukometaša službeno započele pripreme za novu sezonu

Prvom prozivkom labinskih rukometaša službeno započele pripreme za novu sezonu

16.8.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Prozivkom u srijedu na stadionu NK Iskre na Vinežu službeno su započele pripreme labinskih rukometaša za sezonu 2013/14 koju će igrati u 2. rukometnoj ligi Zapad.

Treneru Datosu se odazvalo 11 od 20 igrača, dok su ostali bili spriječeni bolešću ili poslovnim obavezama. Lošiji oddaziv je i očekivan s obzirom na sezonske poslove, te se bolji odaziv očekuje nakon 2. rujna budući da tada mnogi završavaju sa sezonskim poslovima.

S velikim ponosom i radošću ističemo povratak našeg priznatog  igrača Vladimira Gruičića koji je zadnje dvije godine branio boje premijerligaša iz Poreča. Ne treba trošiti riječi koliko njegov povratak znači za naš klub, te s velikom željom iščekujemo prve poteze ovog ljevorukog majstora.

Spomenimo i činjenicu da zbog teške financijske situacije koja nije zaobišla i naš klub, ove godine u dresu Rudara nećemo gledati riječke dečke, prije svega Marka Erstića i Igora Saršona koji su lani, odnosno zadnjih nekoliko godina branili boje našeg kluba. Također, od rukometa su se, nadamo se, privremeno oprostili i Amel Isanović i Piero Glavičić.

Na našu žalost, ali i ponos, zbog odlaska na studij rukometu su doviđenja  rekli i nadareni juniori Dino Miletić i Nikola Bučić.

Inko Banović, Alen Griparić, Elvis Osmić, Dominik Mayer, Mirsad Tursunović, Andrej i Nino Franković, Denis Dorić, Toni Gajica, Kristijan Matulja, Korado Juričić, Toni Martinović, Toni Dragičević, Alen Privrat i braća Vladimir i Viktor Gruičić znana su imena koja će nas i ove godine oduševljavati svojim potezima.

S ponosom ističemo kako su seniorskoj momčadi pridruženi i kadeti Nikola Kostić i Adnan Čolović i Nermin Bijelić od kojih se u bližoj budućnosti mnogo očekuje.

 Postojeći igrački kadar i iskustvo nam daju za pravo da razmišljamo o visokim ciljevima u ovoj sezoni, međutim kako još uvijek nisu poznati svi sudionici naše, ali i ostalih liga, i uz vrlo nepredvidivu financijsku situaciju svih klubova, teško je u ovom trenutku davati bilo kakve prognoze. Pored sportskih ciljeva, u ovoj godini planira se i velika strukturna reorganizacija kluba, ali o tome više riječi početkom rujna.

 

PR

 

 

ru mladi rudar rukomet prozivka