Prvenstvo Hrvatske u sprint duatlonu - Albona Extreme viceprvak

Prvenstvo Hrvatske u sprint duatlonu - Albona Extreme viceprvak

5.10.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na Prvenstvu Hrvatske u sprint duatlonu održanom subotu 02.listopada 2010.god. u Vrlici momčad Triatlon kluba Albona Extreme iz Labina osvojila je drugo mjesto iza zagrebačkog Tratlon kluba Zrinski Novatec a ispred istoimenog iz Splita.      

 

Natjecatelji su najprije trčali na stazi dužine 5610 metara trčanja, potom vozili bicikl 20 kilometara te ponovno trčali završnih 22444 metra.

 

Nastupilo je pedesetak natjecatelja iz cijele Hrvatske a najbrži je bio Matija Lukina iz Gornje Stubice. Najbolje vrijeme od predstavnika labinskog kluba postigao je Pazinjan Tino Smoković osvojivši  sveukupno osmo, a treće mjesto u svojoj kategoriji „SENIOR-II".

..

Tinjanac Sandi Milohanić bio je ukupno jedanaesti, a peti u kategoriji „SENIOR-I" dok je Nikola Matić u kategoriji „VETERAN-I" bio treći a dvadeset prvi sveukupno. Dario Radmanović je bio sveukupno trideseti a peti u kategoriji „VETERAN-II".

 

Kad se sve zbroji i oduzme momčad  Albona Extreme je, nakon lanjskog naslova u kategoriji veterana, ove godine osvojila drugo mjesto u seniorskoj konkurenciji.

 

Na utrci kadeta, u dresu pulskoj Triatlon kluba Pula nastupio je Labinjan Luka Paliska te zauzeo odlično drugo mjesto iza Dine Pelosa iz riječkog Rivala.

 

LabinSport

 

sprint duatlon albona extreme luka paliska sandi milohanić tino smoković