Prve izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja naselja Kapelica - dostavite svoje prijedloge i zahtjeve

Prve izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja naselja Kapelica - dostavite svoje prijedloge i zahtjeve

10.6.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin podsjeća zainteresirane građane kako je s obzirom na dosadašnja iskustva u proceduri izrade prostornih planova odlučio da proširi participaciju građana u proces izrade prostornih planova u većem obimu od onog propisanog Zakonom o prostornom uređenju.

Sukladno takvoj odluci 01. lipnja 2022. godine u Gradskoj knjižnici Labin za zainteresirane građane održana je prezentacija preliminarne koncepcije Prvih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Kapelica. Prijedlog Plana bit će prezentiran javnosti u slijedećoj fazi izrade Plana na način kako je to određeno Zakonom o prostornom uređenju (NN broj 153/13., 65/17., 114/18., 39/19. i 98/19.) , a to je javna rasprava koja će trajati 15 dana i gdje će građani dobiti na uvid cjelokupni elaborat Prijedloga plana (grafika i tekst) i tijekom koje će se moći ponovo uključiti kroz svoje primjedbe i prijedloge.

I ovim putem zahvaljujemo građanima na velikom odazivu i kvalitetnoj raspravi tijekom održane prezentacije. Sukladno zajedničkom zaključku kartografski prikaz preliminarne koncepcije Plana dostupan je OVDJE, a koji je bio prikazan tijekom prezentacije te se pozivaju zainteresirani građani da do 17. lipnja 2022. godine dostave svoje prijedloge i zahtjeve putem maila anamarija.luksic@labin.hr(u mailu staviti u cc: irina.belusicm@labin.hr ).

U prilogu objave je također obrazac koji sadrži podatke koji su nužni radi razumijevanja pojedinog zahtjeva koji bude dostavljeni mailom Upravnom odjelu za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju.

Prilozi

izmjene i dopune urbanističkog plana naselja kapelica grad labin javna rasprava