Prva malonogometna liga: Potpićan ''98 ABS - Nacional 2:2

Prva malonogometna liga: Potpićan ''98 ABS - Nacional 2:2

18.11.2010. // Glas Istre u pregovorima // Objavljeno u kategoriji Sport

Malonogometaši "Potpićna" remizirali su s "Nacionalnom" u susretu 5. kola Prve malonogometne lige, što im je treći neodlučeni rezultat ove sezone.

Mogu Potpićanci žaliti za preostala dva boda, od kojih su ih dijelile svega tri minute. U 7. minuti Radusin je pogodio vratnicu, a 13 minuta kasnije domaći su poveli. Lalić je opalio iskosa s lijeve strane i "rasparao" mrežu iza Rezničekovih leđa.

Tek što su krenuli s centra gosti su izgubili loptu koje se dokopao Lalić i s desne strane drugi put svladao Rezničeka. Omjer je u 33. minuti smanjio Grcić. Loptu je sa šest metara, kroz šumu nogu, nakon jednog odbijanca poslao u Zahtilinu mrežu.

Golman Potpišćanac je u 35. minuti u dva navrata spriječio poravnanje, ali je dvije minute kasnije bio nemoćan. Nakon odlične akcije u kojoj je sudjelovala cijela postava Nacionala, Filho je s četiri metra pogodio gornji lijevi kut - 2:2.

Utakmica 5. kola. Dvorana SŠ Mate Blažina. Gledatelja 200. Suci: Jelić (Ribić Breg), Babić (Varaždin), Vasiljević (Pula). Strijelci: Lalić (20''), 2:0 Lalić (20''), 2:1 Grcić (33''), 2:2 Filho (37''). Žuti karton: Ugarković (Nacional).

POTPIĆAN ''98 ABS: Zahtila, Lalić, K. Drndić, P. Drndić, Tomljanović, Novoselac, Begić, Sandić, majer, Fejzić, Radusin, Hoxha.

NACIONAL: Rezniček, Capar, Grcić, Filho, Šestić, Horvath, Marinić, Ugarković, Dos Santos, Humar.

 

mnk potpićan potpićan 98 mnk potpićan 98 abs mnk nacional patrik drndić alen lalić