Proteklog vikenda rabački jedriličari sudjelovali su na Krčkoj regati

Proteklog vikenda rabački jedriličari sudjelovali su na Krčkoj regati

2.7.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog vikenda rabački jedriličari sudjelovali su na Krčkoj regati u organizaciji JK Plav, Krk.

 

Nakon ukupno 5 plovova po jakoj buri od 20-25 čvorova u subotu te slabom jugozapadnom vjetru od 5-6 čvorova u nedjelju, naši jedriličari su ostvarili izvrsne rezulatate.

 

Na regati je ukupno sudjelovalo 79 natjecatelja, a naš klub je imao predstavnike u svim klasama. U najbrojnijoj klasi, Optimist, Manola Miletić osvojila je 2. mjesto u ukupnom poretku te 1. mjesto u kategoriji djevojčica. Dorian Čekada je osvojio ukupno 6. mjesto i 3. mjesto u kategoriji dječaka, Andrea Batelić osvojio je 13. mjesto, Diego Merlin 17. mjesto, Filip Smoković osvojio je 27. mjesto, a Laura Batelić ukupno 31. mjesto u ukupnom poretku te je ujedno osvojila i nagradu kao najmlađa natjecateljica koja je završila regatu.

 

U klasi Laser 4,7, Eugen Kulić Golja osvojio je 11. mjesto, a Alessia Juričić osvojila je 22. mjesto, kojoj je ovo bila prva regata nakon prelaska u klasu Laser 4,7. U klasi Laser Radial, Viktor Kulić Golja osvojio je 3. mjesto te je na taj način zapečatio odličan uspjeh naših jedriličara ovog vikenda!


JK Kvarner

jk kvarner jedrenje sportovi na vodi andrea batelić filip smoković laura batelić dorian čekada