Promoviran 141 maturant Srednje škole Mate Blažine (Audio)

Promoviran 141 maturant Srednje škole Mate Blažine (Audio)

19.6.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Jučerašnjom promocijom još je jedna generacija maturanata napustila Srednju školu Mate Blažine. Ravnatelj Srednje škole, Čedomir Ružić tom je prigodom istaknuo (Prilog Čedomir Ružić). Nadalje je istaknuo kako je osobno ponosan na uspjehe svojih  učenika bilo u redovnoj nastavni, ali i na vrhunske angažmane i rezultate na raznim školskim i međunarodnim projektima kao i na brojnim natjecanjima, smotrama i susretima od kojih je izdvojio (Prilog Ružić-natjecanja). Ravnatelj im je na kraju poručio: Pred vama je život, široka životna arena, vi u nju morate svjesno ući, ponosno i hrabro, živo i borbeno.

Nema uzmicanja, nema posustajanja, nema klonuća  nego samo naprijed hrabro i postojano, s puno životne snage i jakosti“. Gradonačelnik Grada Labina, Tulio Demetlika kazao kako labinski učenici tradicionalno ostvaruju dobre uspjehe na fakultetima.

I ovoj je generaciji zaželio da bude uspješna te da ne zaborave Labin, odakle su krenuli na studij. Spomenuo je kako je ove godine upisan najmanji broj djece u Srednju školu, no veseli ga informacija da je izuzetno veliki broj djece upisan u Dječji vrtić. Jučerašnji program oplemenio je Mario Gigović dramskim isječcima.

čedomir ružić srednja škola obrazovanje sš mate blažine agencija za odgoj i obrazovanje maturanti promocija fakultet