Promocija priručnika HERZLICH WILLKOMMEN / NJEMAČKI ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

Promocija priručnika HERZLICH WILLKOMMEN / NJEMAČKI ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

13.4.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U četvrtak , 12.travnja 2018.g.u 18 sati u Gradskoj knjižnici Labin pred brojnom publikom održana je promocija priručnika HERZLICH WILLKOMMEN / NJEMAČKI ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE u izdanju Pučkog otvorenog učilišta Labin , autorice Elvijane Frančula Tenčić.
U kulturno-umjetničkom programu nastupala je Veronika Pervan, učenica Umjetničke škole Matka Brajše Rašana i učenici Srednje škole Mate Blažine iz Labina, Anđelika Licul, Žigant Rea i Eman Pozderović.
HERZLICH WILLKOMMEN / NJEMAČKI ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE je prvi priručnik u izdanju Pučkog otvorenog učilišta Labin i prvi priručnik iz ovog specifičnog područja na našem tržištu .

Priručnik je zamišljen kao popratni materijal uz komunikacijski tečaj „Njemački za privatne iznajmljivače“ koje Pučko otvoreno učilište organizira kontinuirano već 7 godina u suradnji i uz financijsku potporu Turističke zajednice Grada Labina s ciljem podizanja kvalitete u pružanju turističkih usluga privatnih iznajmljivača .

Nudi vokabular i komunikacijske uzorke tipičnih svakodnevnih situacija privatnih iznajmljivača i njihovih gostiju, od prvog kontakta s gostima pa sve do njihova odlaska.

Tijekom promocije uručena su i uvjerenja o uspješno završenom tečaju polaznicima ovogodišnjeg tečaja Njemačkog jezika za privatne iznajmljivače.

U planu Pučkog otvorenog učilišta Labin je i izdavanje priručnika za privatne iznajmljivače na talijanskom jeziku. Već se započelo s prijevodom priručnika s njemačkog na talijanski jezik i prilagođavanju tekstova talijanskom jeziku i kulturnim običajima Talijana.

Priručnik s popratnim CD je tiskan u 200 primjerka.

Može se nabaviti u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Labin na adresi Alda Negrija 11, Labin.

pou labin priručnik njemački jezik njemački za iznajmljivače evijana frančula tenčić