Promocija novog spota grupe SDP Trio i The Janitors za kraj sezone u Rock Caffe-u Labin

Promocija novog spota grupe SDP Trio i The Janitors za kraj sezone u Rock Caffe-u Labin

1.9.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Ovog vikenda u labinskom Rock  Caffe-u održati će se  dvostruki program i to u petak 2. rujna svoj novi spot predstaviti će relativno novi bend sa labinske glazbene scene i pobjednici 6. FLB-a grupa SDP Trio dok će u subotu nastupiti riječik The Janitors.


 Grupa SDP Trio sastoji se od troje glazbenika, Deni Gobo na gitari i vokalu, Sebastijan Česnik na bass gitari te Vedran Pizentić na bubnju, koji su ovaj bend oformili zbog jednog nastupa da bi, u samo nepune pola godine, snimili već dva singla s popratnim spotovima.  Mogućnost za snimanje prvog spota dobili su u sklopu nagrade za pobjednika Festivala Labinskih Bendova za pjesmu „Porno Amater" dok je drugi sniman u  produkciji Tonija Juričića. Obje pjesme snimljene su u labinskom studiju Sound Tample u produkciji Maura Širola i Alena Zarifovića.
Spot za novi singl pod imenom „Balada o Tinki Vinkiju" sniman je na raznim lokacijama u Labinu i govori o lokalnom pojednicu kojeg se u spotu lako prepoznaje.

 

Inače pjesma je pjevana na labinskom dijalektu (po labinjonski), a govori o internet „trolovima" i  komentatorima koji su lijeni stvarno nešto učiniti osim Internet komentiranja i „lajkanja" a kako sami članovi benda kažu pjesma i spot govore o općem stanju u svijetu u kojem je previše riječi, a premalo dijela.

 

Spot za pjesmu „Balada o Tinki Vinkiju" biti će premijerno prikazan ovog petak 2. rujna u Rock Caffeu Labin oko 22 sata.
Sljedeći dan u subotu posljednji koncert ove sezone imati će riječki akustik kvartet The Janitors nakon čega slijedi jednomjesečna pauza uz rock dj večeri.

 

 

 

PR

 

 

rock caffe labin promocija the janitors sdp trio