Projekt SELPRAF među 35 najboljih EU projekata

Projekt SELPRAF među 35 najboljih EU projekata

19.12.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Projekt SELPRAF među 35 najboljih EU projekata u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, i najbolji slovenski Leonardo da Vinci primjera dobre prakse u kojem je veliki dio posla pod vodstvom slovenskih partnera odradila Srednja škola Mate Blažine Labin Srednja škola Mate Blažine Labin u suradnji sa slovenskim partnerima osmislila je i uspješno realizirala program obrazovanja za samozapošljavanje na temelju e-učenja i vježbeničkih tvrtki nazvan SELPRAF od 1. studenog 2011. do 30. listopada 2013. Ovaj LdV EU projekt se proveo kroz tri modula (poduzetništvo, njemački jezik, digitalna pismenost) dajući mogućnost dodatnog osposobljavanja nezaposlenim osobama iz Ljubljane, Celja i Labina.

 

 Daniel Mohorović, koordinator projekta u Srednjoj školi Mate Blažine, je izjavio: ''''Sa radošću sam primio vijest da je projekt SELPRAF proglašen jednim od najboljih europskih projekata na području strukovne edukacije. Zahvaljujem se slovenskim partnerima i kolegicama Gabrieli Dundara, Kristini Tenčić Lazarić, Elviani Frančula Tenčić i Orijani Tenčić te kolegi Eleru Diminiću koji su sudjelovali u kreiranju i implementaciji hrvatske inačice programe kao i ravnatelju Srednje škole Mate Blažine Čedomiru Ružiću i labinskoj ispostavi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na potpori i suradnji.''''

U posebnom izdanju biltena "Best of ADAM - Innovative products for vocational education" nalazi se izbor od 35 dobrih praktičnih projekata iz svih zemalja sudionica.

SELPRAF izabran kao najbolji slovenski LdV projekt - selpraf.eu
Best Leonardo da Vinci Cooperation Projects - adam-europe.eu

 

 

ssmb.hr

 

 

eu projekti projekt selpraf daniel mohorović srednja škola mate blažina